Background CurveIcon Chevron down

Langskomen

Hoe werkt de inloop?

Langskomen

Onze inloop is gevestigd aan de Avondroodstraat 40 in Eindhoven. We zijn open van maandag t/m zaterdag. Openingstijden worden in de loop van de tijd nog uitgebreid. Iedereen is welkom.

Voor wie?

RCE is bedoeld voor iedereen in Eindhoven die te maken heeft gehad met psychische problemen en aan zichzelf wil werken op weg naar herstel. Onze inloop is een mooie plek om mensen te ontmoeten en sociale contacten op te doen. We staan klaar voor een praatje, een luisterend oor of bij het organiseren van een activiteit. We willen graag weten welke vraag of wens je hebt en hoe kunnen we jou daarbij kunnen ondersteunen.

De inloop

Je kunt bij onze inloop heel veel kanten op. Wil je alleen eens een praatje komen maken met gelijkgestemden? Gezellig een kop koffie of thee komen drinken? Geen enkel probleem. Wil je juist actief bezig zijn? Ook dat kan.

Wij hebben drie grote ruimtes en een keuken waar iedereen die dat wil activiteiten kan organiseren. Vrijwilligers en bezoekers helpen mee bij het organiseren van activiteiten. Of kom zelf met een initiatief. Wij zorgen voor de juiste middelen; we zorgen voor schildersmaterialen, kookmaterialen, muziekinstrumenten of een bank om een goed gesprek op te voeren. Jij hoeft er alleen maar te zijn. Dus kom langs, ontmoet en neem deel.

Man geeft een vrouw een knuffel tijdens een kringgesprek

Aansluiten bij RCE?

Wil je graag vrijwilliger worden? Of wil je als organisatie met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op.

We weten hoe het voelt

We zien je graag komen

Herstellen doe je zelf

Maar niet alleen

Je bent welkom

Kom vooral langs.